Kathleen Keating: Ölelések Kiskönyve (Könyvajánló)


Nem lehet ezt a terápiás könyvet elégszer és elegendő helyen említeni, ajánlani. Ha már a minap a szeretnyelvekre hívtam fel a figyelmeteket, hadd ajánljam ezt a kedvencemet is könyvtáratokba! Ne vegyétek ismétlésnek, hogy saját blogomon is ezt tettem néhány napja!
Ölelni nem lehet eleget, érinteni és elfogadni a másikat pedig nem lehet rosszul, csak sehogyan, vagy jól.
Az ölelés olyan gyógyító érintés, amely nemcsak elfogadást és együttérzést fejez ki. Értéke őszintén szólva felbecsülhetetlen, leginkább megnyugvás, elfogadás, megerősítés mind az ölelő, mind a megölelt számára. Szabályait azonban érdemes megismerni.
:)

Kathleen Keating: Ölelések Kiskönyve


"Az ölelés nem csupán kedves dolog. Melegséget adó tudomány is, egyszerű módszer: a támogatásé, a gyógyitásé, a gyarapitásé. Eredményei mérhetőek és jelentősek. Legmagasabb rendű formájában az ölelés művészet is." - Állitja a szerző.
Kathleen Keatling lelki tanácsadó. Könyve Tandori Dezső forditásában jelent meg, illusztrációit Mimi Noland készitette nem kevés humorérzékkel.
Ajánlom azoknak, akik ismerik az ölelés értékét, és azoknak is, akik még nem tudják, mire lehet képes egy ölelés. És mindenkinek, aki szeret mosolyogni. Mert szivet melengető könyvről van szó.
A szerző további köteteit is
Kathleen Keating (Mimi Noland, Tandori Dezső): Szeretetgyógyászat
Kathleen Keating (Mimi Noland, Tandori Dezső): Ölelésgyógyászat
meleg szivvel és

ölelés

öleléssel ajánlom:
NeMo

0 megjegyzés:

  © Holisztikus blog 2010-2012

Vissza a lap TETEJÉRE